hugurris 26 Izveidoja pirms, Maijs 12, 2018 Rakstam par Fortnite, liekam iekšā labākos momentus, jaunāko informāciju vai ko citu, kas ir saistīts ar Fortnite! -- Kā jums patīk jaunais Fortnite mods, Thanos? https://clips.twitch.tv/ShakingMushyRingMikeHogu?tt_content=player_title&tt_medium=clips_embed Share this post Link to post Share on other sites
Weird 23 Atbildēja pirms, Maijs 17, 2018 da besī ārā , novelkot fortnite man rādas, ka OS neatbalsta vai ko tamlīdzīg. Share this post Link to post Share on other sites
hugurris 26 Atbildēja pirms, Maijs 17, 2018 @maark. Iemet skreenšotu. Share this post Link to post Share on other sites
Johnny English 2 Atbildēja pirms, Maijs 17, 2018 4 hours ago, maark. said: da besī ārā , novelkot fortnite man rādas, ka OS neatbalsta vai ko tamlīdzīg. Tev rams nav pietiekami vai 64 bit nav. Here are the Fortnite system requirements (minimum) CPU: Core i3 2.4 Ghz CPU SPEED: Info RAM: 4 GB OS: Windows 7/8/10 64-bit VIDEO CARD: Intel HD 4000 Share this post Link to post Share on other sites
Weird 23 Atbildēja pirms, Maijs 17, 2018 (labots) 10 hours ago, Johnny English said: Tev rams nav pietiekami vai 64 bit nav. Here are the Fortnite system requirements (minimum) CPU: Core i3 2.4 Ghz CPU SPEED: Info RAM: 4 GB OS: Windows 7/8/10 64-bit VIDEO CARD: Intel HD 4000 Atradu problēmu, tie 64 biti, jeb man nav to 64. Ar pārējām prasībām viss it kā būtu kātrībā. Laboja Maijs 17, 2018 - maark. Share this post Link to post Share on other sites
R.Alberts 2 Atbildēja pirms, Jūnijs 22, 2018 On 2018.05.12. at 11:22, hugurris said: Rakstam par Fortnite, liekam iekšā labākos momentus, jaunāko informāciju vai ko citu, kas ir saistīts ar Fortnite! -- Kā jums patīk jaunais Fortnite mods, Thanos? https://clips.twitch.tv/ShakingMushyRingMikeHogu?tt_content=player_title&tt_medium=clips_embed Sveiki. Paskatījos, šo modu.Izskatās galīgi garām pēc manām domām .Jo liekas kad viegli bus spēlētājus nogalināt utt. Kā arī neko labāku jau šie spēles izveidotāji neizdomās, jo daļu no visas spēles ir nozaguši ,no Pubg. tas jau ir galīgi stulbi. Kas tad būs nākošais, ko viņi izdomās.Kaut kādu nemirstības dziru. Kādā apslēptā lādē Atvainojos par savu dramatisko rakstu.Bet kā jau teicu es neesmu tāds spēlētājs. Share this post Link to post Share on other sites
Rusifacijs 13 Atbildēja pirms, Jūnijs 22, 2018 Es uz ps4 labi , ka 1 kill varu dabūt Tā nav spēle priekš manis Share this post Link to post Share on other sites